Auto rulate – De ce să ne alegi pe noi, Auto-Dan

Achiziționarea unei auto rulate poate fi o alegere foarte inteligentă pentru cei care doresc să-și procure un vehicul de calitate la un preț accesibil.

Una dintre cele mai mari beneficii ale achiziționării unei mașini rulate este faptul că acestea sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar. Dacă veți opta pentru o mașină nouă, veți plăti mai mult, deoarece veți plăti inclusiv pentru valoarea de revânzare și pentru costurile de fabricație ale autovehiculului.

Pe de altă parte, o mașină rulată este mult mai ieftină, fiind deja depreciată și eliminând astfel aceste costuri suplimentare.

Pe lângă costurile inițiale reduse, un alt beneficiu al achiziționării unei auto rulate este că aceasta nu va mai suferi o depreciere semnificativă. În general, o mașină nouă pierde aproximativ 20% din valoarea sa în primul an de utilizare. Pe măsură ce trece timpul, valoarea de revânzare a mașinii va continua să scadă, astfel încât un vehicul nou poate pierde până la 50% din valoarea sa inițială în primele trei sau patru ani de utilizare. În cazul în care optați pentru o mașină rulată, valoarea acesteia a fost deja redusă în urma depreciarii anterioare, astfel încât nu veți mai suferi pierderi semnificative în valoarea de revânzare.

auto rulate

Auto rulate – Reducerea costurilor de asigurare

Costurile de asigurare a unei mașini rulate sunt, de obicei, mai mici decât cele pentru o mașină nouă. Aceasta se datorează faptului că valoarea de revânzare a mașinii este mai mică, astfel încât în cazul unui accident, costurile de reparație vor fi mai mici. De asemenea, în cazul unei mașini vechi, este posibil ca aceasta să nu fie considerată un obiect de lux, astfel încât costurile de asigurare vor fi și ele reduse.

Ne dorim să știi că dacă ne vei alege pe noi, Auto-Dan, vei avea parte de respect și seriozitate. Experiența noastră de 20 de ani în acest domeniu îți va auce ție beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *