Auto rulate – informare înainte de achiziție

Conform anumitor statistici, țara noastră, importă masiv auto rulate, și din păcate, de cele mai multe ori nu știm ce cumpărăm. Foarte multe mașini aduse în țară, lustruite frumos, au avut daune, li s-a dat kilometrajul înapoi, și prin urmare ele pot reprezenta un real pericol pentru cei ce le cumpăra de bune și pleacă la drum.

În calitate de cumpărător la mâna a doua, românii, ar trebui să fie foarte atenți când fac această achiziție, pentru a nu cădea în plasa vânzătorilor necinstiți. Aflăm din tot mai multe surse de informare că, România se află în topul țărilor cu cele mai puțin transparente piețe de auto rulate. Nu este un loc care ne face tocmai cinste, de aceea, pentru a face o alegere bună, trebuie să fim foarte atenți la toate detaliile.

Cum marea majoritate a autovehiculelor provin din import, grav este că, mai mult de jumătate sunt avariate, au kilometrajul dat înapoi, ceea ce înseamnă că un cumpărător poate plăti în exces.

Auto rulate

Auto rulate – parc auto AUTO- DAN SRL

Dacă ai de gând să cumperi o auto rulată îți asumi riscuri, dar desigur poți găsi și vânzători cinstiți, de bună credință care să îți vândă o mașină bună, fără vicii ascunse.

Nu trebuie să te lași tentat de mirajul unui înveliș exterior frumos și fără cusur, pentru că defectele grave se pot ascunde sub o tablă fără urmă de rugină.

Pentru a scăpa de aceste griji, este bine să fii informat și să îți achiziționezi mașina de la un dealer autorizat ca Auto Dan SRL, unde ai posibilitatea de a verifica istoricul mașinii înainte, specialiștii au făcut deja toate testele și reviziile mașinilor pe care le dețin. Angajații firmei sunt buni specialiști și te pot îndruma în a face alegerea potrivită nevoilor tale. Trebuie doar să ne contactezi și totul va fi rezolvat în scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *