Brăţări argint – cum să îţi păstrezi colecţia intactă?

Orice femeie care are o colecţie de brăţări argint îşi doreşte să o păstreze intactă pentru cât mai mult timp. Mai ales dacă ai câteva modele pe care le porţi aproape tot timpul, atunci îţi doreşti cu siguranţă să ai la îndemână câteva trucuri cu ajutorul cărora să te asiguri că le vei întreţine corespunzător.

Recomandări pentru a putea întreţine optim brăţări argint

Deşi nu se deteriorează în contactul cu apa este bine să eviţi să le expui la apa din mare sau cea din piscine. Apa contine de regula clor, săruri şi alte substanţe chimice dure care ar putea să afecteze aspectul brăţărilor. De asemenea, este recomandat să eviţi expunerea unei brăţări argint cu apa prea fierbinte. Atunci când te pregăteşti să faci baie este mai bine să dai brăţara jos într-un loc ferit de umezeală.

Un alt aspect important pentru a te asigura că nu expui brăţara la acţiunea detergenţilor, prafuri de curăţat, dezinfectanţi sau chiar anumite tipuri de produse cosmetice.

brăţări argint

Atunci când nu mai porţi pentru mult timp anumite modele de brăţări argint este important să le depozitezi în mod corect. Cel mai bine se păstrează în ambalajele în care au venit atunci când le-ai cumpărat sau în cutii de bijuterii, unde sunt ferite de umiditate. Alege spaţii de depozitare unde este suficient loc pentru acestea fără să fie necesar să le aşezi una peste alta pentru a evita zgârieturile.

Curăţarea acestor brăţări argint nu necesită folosirea unor soluţii speciale dar mai ales atunci când alegi să foloseşti soluţii homemade trebuie să te asiguri că sunt pretabile pentru întreţinerea bijuteriilor.

Descoperă o colecţie deosebită de bijuterii perfecte pentru fiecare tip de ocazie

Dacă ai nevoie să îţi completezi colecţia cu brăţări argint moderne şi perfecte pentru a fi purtate în fiecare zi, atunci la Iris Boutique te aşteaptă o mulţime de modele deosebite. Pentru a descoperi cele mai deosebite colecţii tot ce trebuie să faci este să accesezi website-ul www.iris-boutique.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *