Ce e de făcut înainte de un transport pisici pentru a te asigura ca stresul este diminuat?

Un drum cu maşina este o experienţă stresantă pentru pisici chiar şi dacă este vorba despre un drum până la veterinar şi înapoi. Iar atunci când este vorba despre un serviciu de transport pisici pentru a tranzita mai multe ţări până la destinaţie, experienţa poate să fie şi mai stresantă. Spre deosebire de câini, pisicile se detaşează greu de mediul în care sunt obişnuite şi se învaţă mai greu cu drumurile cu maşina.

O firmă de transport pisici ştie cum să gestioneze călătoria cel mai bine

Atunci când apelezi la o firmă de transport pisici trebuie să ştii că sunt asigurate condiţii excelente de călătorie. Cuştile au spaţii generoase tocmai pentru a oferi garanţia că animalele de companie nu sunt înghesuite şi pot să aibă parte de confort. Pe durata transportului pisicile nu sunt eliberate din cuşti deoarece ar rezulta un dezastru complet. În general, pisicile sunt agitate în timpul călătoriei cu maşina şi este necesar să o acomodezi cu astfel de călătorii progresiv pentru ca în timpul transportului să nu apară probleme. În orice caz, compania de transport pisici poate să ia măsurile necesare pentru a se asigura că totul se desfăşoară conform planificării şi nu vor exista întârzieri.

Alt blog : Transport câini din Anglia într-un mod sigur

transport pisici

O călătorie fără stres atât pentru stăpâni cât şi pentru animalele de companie

În timpul călătoriei se vor face pauze suficiente în care animalele de companie primesc hrană dar şi apă iar în unele cazuri tratamentele necesare care trebuie administrate conform indicaţiilor veterinarului, în cazul în care are probleme de sănătate de aşa natură.

O firmă de transport pisici este formată dintr-o echipă de oameni care iubesc animalele şi care vor avea grijă de ele pe tot parcursul drumului, indiferent cât de lung ar fi. Animalele de companie sunt livrate door to door, aşadar nu va trebui să îţi faci probleme în ceea ce priveşte preluarea şi predarea lor.

Următorul blog : Găzduire website – cum să alegi furnizorul corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *