Duşuri walk–in, o soluţie modernă şi în tendinţe

Baia nu este doar locul destinat igienei personale deoarece este şi un spaţiu destinat relaxării, unde fiecare element pe care îl alegi contează, începând de la duşuri, căzi de baie, baterii, lavoar şi până la mobilier şi elemente decorative. Însă, atunci când spaţiul din baie este limitat dar îţi doreşti ca acest spaţiu să ţină pasul cu vremurile actuale, o soluţie potrivită este să renunţi complet la cadă şi să îţi îndrepţi atenţia către duşuri walk-in.

Duşuri walk-in o experienţă de spa la tine acasă

Aceste duşuri walk-in oferă o experienţă complet diferită asigurând o libertate mai mare în ceea ce priveşte amenajarea băii. Mai ales dacă eşti o persoană care preferă să facă duş în fiecare zi atunci nu are sens să ocupi spaţiul cu o cadă de dimensiuni generoase. Aceste duşuri walk-in oferă foarte multe avantaje, inclusiv în ceea ce priveşte întreţinerea lor.

Alt articol de blog : Magazin Bricolaj – locul unde casa ta devine ,,acasă”

duşuri

Se poate amenaja un astfel de duş din foarte multe tipuri de materiale având libertatea de a alege orice tip de finisaje, culori şi texturi. Materialele folosite pentru duşuri walk – in sunt accesibile din toate punctele de vedere. În special panourile din sticlă securizată care delimitează zonele din baie, sunt moderne şi poţi alege finisaje minimaliste care să fie în ton cu restul design-ului. Construcţia duşurilor wlak-in nu este foarte complexă dar este nevoie de un instalator cu experienţă pentru a oferi recomandări în ceea ce priveşte compatibilitatea acestei construcţii cu condiţiile existente din baia ta.

Alege de la Pro Era elementele care transformă baia ta într-o oază de relaxare

Aceste duşuri walk – in pot să fie amplasate oriunde în baie şi pot avea orice dimensiune. În plus, cel mai bine pot să fie puse în valoare de obiecte sanitare moderne, cu tehnologie de ultimă generaţie. Dacă îţi doreşti un astfel de duş atunci pe website-ul www.pro-era.ro vei putea să găseşti obiecte sanitare potrivite pentru a defini o astfel de instalaţie dar şi panouri din sticlă securizată în diverse modele deosebite care să valorifice întreg spaţiul.

Următorul articol de blog : Obiecte sanitare de lux – Pro Era Solutions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *