Gama de încălțăminte damă completează orice ținută

Pantofii sunt deosebit de importanți pentru femei, de aceea oferta de încălțăminte damă este extrem de variată. Doamnele și domnișoarele au posibilitatea de a alege încălțările potrivite pentru orice tip de ținută și în funcție de activitatea pe care o desfășoară.

Tendințele modei aduc în prim plan și colecțiile de încălțăminte damă. Astăzi, femeile au la dispoziție pantofi pentru orice ținută. Totuși, atunci când alegem acest tip de accesoriu cel mai important criteriu ar trebui să fie comoditatea.

Alt articol de blog : Repatriere decedați și transport funerar – un proces complex

încălțăminte damă

Tipurile de încălțăminte damă și ocazia potrivită pentru fiecare

Orice „fashionistă” știe că fiecare ținută are nevoie de pantofii potriviți. Astfel, au fost create mai multe tipuri de încălțăminte damă:

  • Pantofii cu toc cui sau stiletto denotă o feminitate debordantă. Ei completează perfect ținutele elegante – rochii lungi de seară, compleuri, rochii midi, pantaloni țigaretă sau fuste creion;
  • Pantofii „Oxford” – sunt pantofii cu talpă joasă. Practici și ușor de purtat ei pot fi integrați în orice ținută office: cu jeanși clasici, în combinația fustă ori pantaloni și sacou ș.a
  • Mocasinii și balerinii sunt potriviți pentru ținute mai lejere, atât pentru primăvară, cât și pentru începutul toamnei:
  • Sandalele – sunt practice și confortabile, în special cele cu talpă joasă sau platforme. Pot fi purtate cu rochii și fuste lejere, la o plimbare în parc, la cumpărături sau pentru diferite activități care presupun multă mișcare. Ținutele mai elegante, de ocazie, sunt înnobilate de sandalele cu toc;
  • Ghetele sunt alegerea ideală pentru zilele ploioase de toamnă, iar cizmele ne ajută să trecem mai ușor peste zilele mohorâte de iarnă. În funcție de model, pot fi purtate atât cu ținute elegante, cât și cu îmbrăcămintea de zi cu zi. „Confort” este cuvântul cheie când vine vorba despre ghete și cizme.

Nu există ținuta perfectă fără accesoriile potrivite. Din fericire, gama de încălțăminte damă ne oferă tot sprijinul de care avem nevoie.

Următorul articol de blog : Cadourile personalizate, de ce sa le alegem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *