Găzduire website – cum să alegi furnizorul corect

Găzduire web – ce înseamnă?

Vorbim despre găzduire web atunci când ne referim la publicarea unor site-uri pe Internet, fiind un serviciu oferit atât persoanelor fizice, cât și firmelor. Furnizorul este cel care acordă unui client spațiu pe un server conectat la Internet.

În afară de alegerea unui nume, un lucru extrem de important este rezervarea unui loc pe server – acest lucru face un domeniu să fie vizibil pe Internet! 

Un domeniu poate indica browser-ului care îl caută unde anume este găzduit (pe ce server, din ce locatie) prin intermediul ns-urilor. Fiecare furnizor de servicii de găzduire website are propriile ns-uri pe care le indică deținătorilor de domenii.

Cum să faci alegerea corectă?

Pentru a alege serviciile corecte, trebuie să urmărești câteva amănunte. Ce tip de website vrei să creezi? Ce domeniu îți este necesar? De câtă memorie ai nevoie? Ai dori un IP dedicat? 

Dar mai ales: care ar fi planul ideal de găzduire website pentru tine?

găzduire website

Alegerea planului depinde de mai mulți factori: numărul de site-uri, spațiul alocat, adrese de e-mail, viteza de încărcare pe care o dorești sau traficul pe care crezi că îl vei avea, printre altele. 

De ce să alegi serviciile WebTeam?

Fiind o echipă de profesioniști în găzduire web, WebTeam îți oferă o multitudine de beneficii indiferent de planul pe care îl alegi pentru activitatea ta online. Printre aceste avantaje putem bifa: filtrare anti-spam, interfață cPanel ușor de folosit, back-up automat zilnic, protecție anti-malware și anti-virus pentru site-urile tale, și multe altele!

 Dorești viteză, securitate și stabilitate? Ai venit în locul potrivit! Cumpără acum găzduire website la un preț excepțional!

Pachetele de găzuire web oferite de WebTeam sunt: 

STARTER – pentru traficul redus (10GB spațiu de găzduire)

MEDIU – pentru bloguri sau site-uri de prezentare (20GB spațiu de găzduire);

AVANSAT – pentru traficul intens (30GB spațiu de găzduire).

Alege domeniul potrivit pentru tine! Gama noastră include: .com, .ro, .biz, .eu și .srl!

Indiferent ce pachet vei alege, noi îți promitem calitate la prețuri minime, îndrumare completă, hostare dedicată, găzduire Linux și sprijin 24/7! 

Alătură-te echipei WebTeam și trăiește-ți visul! Aplică codul promoțional GAZDUIREFREE atunci când finalizezi comanda pentru a beneficia de o lună gratuită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *