Geci piele naturală – cum o alegi pe cea potrivită?

Un model de geci piele naturală nu trebuie să îți lipsească din garderobă deoarece poate să fie purtat în diverse moduri și va adăuga o notă indrăzneață oricărei ținute. Poate fi purtat peste un tricou, peste o bluză sau poate completa perfect o ținută. Totuși, pentru a te putea bucura de frumusețea acestei piese vestimentare pe termen lung trebuie să ții cont de câteva apecte pentru a o alege pe cea potrivită.

Aspecte de care să ții cont când alegi geci piele naturală

Punctul de plecare în alegerea unei geci piele naturală este tipul de piele din care este fabricată. Pielea naturală este mult mai bună din punct de vedere al calității în comparație cu cea ecologică deoarece este mai rezistentă și mai durabilă în timp. Deși pielea naturală este un material mai costisitor, merită să faci o astfel de achiziție deoarece dacă este întreținută corect o vei putea avea chiar și pentru o viață întreagă. Un alt aspect important, atunci când alegi geci piele naturală este lungimea deoarece aceasta dictează modul în care o vei putea asorta cu diverse tipuri de ținute.

geci piele naturală

Următorul lucru pe care trebuie să îl urmărești este dacă modelul ales de tine are căptușeală sau nu. Modelele de primăvară – vară nu au căptușeală deoarece scopul lor este mai mult estetic decât să te protejeze de frig. La final, trebuie să te asiguri că mărimea este potrivită. Alege un model suficient de mare să permită să porți sub ea chiar și un pulover.

Descoperă la Iris Boutique o colecție vastă de modele de calitate

Cele mai multe femei își îndreaptă atenția către alegerea unor geci piele naturală negre însă, trebuie să știi că există o varietate mare de opțiuni. Dacă nu știi ce model ar trebui să îți cumperi, atunci tot ce trebuie să faci este să consulți modelele disponibile în magazinul online www.iris-boutique.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *