Mănuși din piele – cum să le porți cu stil?

Pentru că este în firea oricărei femei să poarte accesorii cât mai rafinate, unul dintre cele mai apreciate și elegante accesorii este reprezentat de mănuși din piele. Sunt considerate o piesă statement chiar și în zilele noastre și creează entuziasm atunci când se apropie sezonul rece deoarece reprezintă ocazia perfectă pentru a le purta.

Cum poți asorta la diverse ținute mănuși din piele?

Mănușile din piele pot să fie lungi sau scurte iar aici este mai mult vorba despre o chestiune de preferințe. Cel mai bine se asortează cu paltoane, botine din piele, rochii cu formă filiformă, din stofă, eșarfe din cașmir și nu numai. În mod ideal, pentru a ieși în evidență niște mănuși din piele fac casă bună cu paltoane cu mânecă trei sferturi. Însă, dacă nu ai un astfel de palton atunci poți să ridici mâneca astfel încât acest accesoriu să iasă în evidență.

mănuși din piele

Cea mai populară modalitate de asortare a mănușilor realizate din piele naturală este cu rochii. Mănușile lungi sunt ceva mai pretențioase așadar, este bine să ții cont de regulile de stilizare și chiar să te inspiri de la vedete pentru a putea obține un look care să nu fie trecut cu vederea. Pentru a merge în altă direcție, niște mănuși din piele se asortează cel mai bine cu haine din blană naturală care sunt în topul tendințelor actuale. Și, dacă vrei să fii și mai îndrăzneață atunci alege o pereche de ochelari de soare de tip pisică sau supradimensionați.

Adaugă în colecția ta cele mai prețioase accesorii de la Iris Boutique

La Iris Boutique vei putea să găsești cele mai frumoase accesorii pe care să le asortezi la haine din blană naturală. Aici vei putea găsi toate elementele cheie pentru a-ți exprima personalitatea și să adaugi valoare în garderoba ta. Întreaga colecție de mănuși din piele o vei putea găsi în magazinul online www.iris-boutique.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *