Mașini hidramate – numeroase avantaje față de alte mașini

Achiziționarea de mașini hidramate este din ce în ce mai mare pe piața din România, ceea ce înseamnă că, șoferii au început să își dea seama de avantajele numeroase pe care le oferă aceste mașini.

Poate părea o surpriză, dar o mașină hidramată are costuri mai mici de rulare și întreținere decât una manuală, pentru că nu ai kit de ambreiaj pe care să îl schimbi, operațiune ce nu este deloc ieftină. Chiar dacă la o mașină automată trebuie să schimbi mai des uleiul, costurile tot nu vor fi aceleași, și îți vei da seama că, după un rulaj mare de sute de mii de kilometri, ai făcut o alegere bună dacă ai întreținut-o bine.

Până acum câțiva ani, pentru o mașină hidramată trebuia să scoți din buzunar mai mulți bani, pentru că o cutie automată era văzută ca ceva special, o dotare premium, dar, între timp, lucrurile s-au schimbat, și aproape toți comercianții oferă la același preț cutia automată, sau o sumă modică în plus.

Mașini hidramate

Mașini hidramate – achiziția viitorului

Există branduri pe piață de unde nu mai poți cumpăra decât mașini hidramate, ceea ce ne spune că automatele sunt din ce în ce mai căutate.

Încă sunt șoferi care spun că doar cutia manuală oferă sportivitate, te lasă să simți mașina și să fii pilot, dar cutiile automate au devenit mult mai performante, schimbă treptele mai repede, și sunt mai rezistente, iar șoferii implicați zi de zi în traficul prin oraș trag singuri concluziile.

Este adevărat că până nu demult, mașinile automate aveau un consum mai mare decât cele manuale pentru că schimbau treptele mai sus și nu erau eficiente. Lucrurile s-au schimbat însă, și pe lângă performanțe mai bune, cutiile automate reușesc să ofere șoferilor un consum mai bun decât cele manuale.

Pentru a fi informați în legătură cu mașina pe care doriți să o achiziționați, vă invităm în parcul auto Auto Dan SRL, unde specialiștii noștri vă vor consilia în a face cea mai buna alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *