Mașini second – cum știi dacă a avut daune majore mașina?

Samsarii înșeală cumpărătorii de mașini second nu doar prin manipularea kilometrajului ci și prin readucerea în circulație a unor autoturisme declarate daună totală deși sunt aproape noi. Multe persoane care achiziționează mașini second hand se orientează doar după kilometraj dar în realitate sunt mult mai multe lucruri care trebuie verificate pentru a te asigura că mașina te va putea servi eficient și te vei bucura de ea.

Ce trebuie să verifici la mașini second pentru a ști dacă a avut daune majore?

Printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le verifici la mașini second hand atunci când intenționezi să cumperi se numără linia caroseriei, distanța dintre elementele de caroserie, urme de impact frontal, verificarea grosimii stratului de vopsea cu un aparat electric sau mecanic, verificarea portbagajului pe interior, inspectarea zonelor în care se află airbag-ul în interior și nu în ultimul rând să faci un test drive. Linia caroseriei îți va spune din primul minut dacă au fost făcute reparații asupra mașinii iar pentru a-ți da seama dacă au fost făcute reparații tot ce trebuie să faci este să verifici dacă elementele mașinii se aliniază perfect pe exterior.

mașini second

O mașină rulată de 5-6 ani fără nici o avarie este greu de întâlnit mai ales dacă a circulat în România. De aceea este important să te informezi cât mai bine și să faci o serie de verificări pentru a te convinge că mașina pe care dorești să o cumperi este în stare bună.

Cumpără cele mai bune auto rulate de la Auto Dan

Dacă mașina are o aripă vopsită sau înlocuită, o bară revopsită, un parbriz schimbat, mai pe scurt lucruri care pot să fie acceptate, atunci poți merge mai departe cu achiziți. Însă, dacă până în prezent nu ai mai cumpărat mașini second atunci cea mai bună soluție este să apelezi la profesioniști. Intră pe website-ul www.auto-dan.ro unde vei putea găsi condiții excelente pentru achiziționarea unei mașini rulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *