Mașini second hand – atenție sporită la achiziționare

Frauda auto de pe piața de masini second hand este de mult timp o problemă majoră, și expune cumpărătorii unor riscuri de siguranță și financiare, creând un sentiment de neîncredere pe piață. Ponderea mașinilor care au kilometrajul dat înapoi este destul de mare, iar multe din mașinile rulate au fost implicate în accidente.

De aceea, jucătorii de pe piața autovehiculelor rulate, își unesc forțele și oferă soluții istețe împotriva fraudelor.

Dacă acum procesul de cumpărare a unei mașini second hand este mai ușor ca niciodată, nu înseamnă că trebuie să fie și riscant. În încercarea de a ajuta cumpărătorii să evite escrocheriile, parcul de mașini second hand Auto Dan SRL, vine în ajutorul lor cu vânzare de mașini sigure, testate și verificate.

Mașini second hand

Mașini second hand – Auto Dan SRL dealerul de încredere

Dealerul autorizat Auto Dan SRL, își propune să îmbunătățească transparența procesului de cumpărare a unei mașini second hand. Noi informăm permanent clienții cu privire la toate defectele care se pot ascunde la o mașină rulată, și am constat de-a lungul timpului că deciziile de cumpărare s-au luat după un timp mai îndelungat de verificare, negociere și dezbatere. De aceea, acum procesul poate fi mai sigur și mai rapid.

Parcul auto Auto Dan SRL este un loc sigur și de încredere pentru cumpărători, aici beneficiind de consultații din partea personalului nostru calificat. Oferim clienților noștri acces la un test drive, pentru a putea verifica singuri calitățile și defectele mașinii alese. Suntem disponibili și pe platforma online auto-dan.ro, unde căutarea mașinii dorite este foarte ușoară datorită filtrelor.

Tot la sediul nostru, dacă nu dețineți numerarul necesar achiziționării autovehiculului dorit, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un sistem de rate avantajos pentru a ajuta la achiziție. Colaborăm cu instituții de finanțare cunoscute pentru tot felul de facilități și oferte de nerefuzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *