Mitsubishi, un brand cu o istorie seculară

Istoria Mitsubishi Motors datează de peste 100 de ani. Compania fondată de un tânăr antreprenor japonez numit Yataro Iwaski începe rapid să aibă succes iar compania navală pe care o fondase inițial începe să își diversifice activitatea în domenii noi precum industria grea, producția de petrol și oțel, industria chimică, electronice. În 1917 construiește primul automobil fiind practic copia modelului Ford T. Peste un an lansează primul camion iar în anul 1932 primul autobuz. În prezent compania Mitsubishi este împărțită în 36 de firme separate care fabrică nave, avioane, petrol, gaz, fibre sintetice, produse electronice, software. Începând din anul 1970 divizia auto a devenit independentă.

Avantaje și dezavantaje prezentate de mașinile Mitsubishi

Motoarele Mitsubishi au fost uneori modificate de unele firme de tuning și motorsport fiind aduse până la 800 cai putere. Un astfel de potențial este rar întâlnit. Plusurile mașinilor Mitsubishi sunt fiabilitatea foarte bună la unele motoare, sunt ușor de condus de oricine, caroseriile sunt solide la unele modele, tracțiune integrală eficientă, modele SUV și pick-up foarte practice, sunt ușor de reparat, interioare spațioase, mecanică simplă la multe modele și motoare diesel Mercedes foarte bune la modelele vechi.

Mitsubishi

Unele modele pot avea un consum ridicat iar elementele de caroserie originale sunt destul de greu de găsit. De asemenea, unele tipuri de motoare de la anumite modele pot să aibă o fiabilitate destul de scăzută.

Descoperă cele mai bine întreținute mașini second hand la Auto Dan

Totuși, în ciuda dezavantajelor pe care le prezintă unele modele, se pot găsi pe piață mașini Mitsubishi care merită fiecare bănuț. Dacă vrei să faci o investiție cât mai bună atunci poți să te orientezi și către piața de mașini second hand. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi modele de mașini Mitsubishi foarte bine întreținute și atent verificate, la prețuri cât mai corecte, astfel încât să te poți bucura de o experiență excelentă atunci când conduci mașina pe care ți-ai dorit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *