Modele elegante de baterii pentru baie

Ai nevoie de baterii pentru baie? Cauți ceva rafinat pentru baiat ta? Spațiul băii tale chiar contează să fie cât mai frumos amenajat. Pentru asta ai nevoie de bateriile de baie cu modele unicat de la Pro-era. Design-ul obiectelor și accesoriilor sanitare de la Pro-era este gândit de artiști și oameni pasionați de design-ul interior. Pe pro-era.ro ai colecții de obiecte sanitare cu care îți poți amenaja întreaga baie. De la vase de wc, căzi, cabine de duș, chiuvete și bideuri până la pereți de duș, baterii și suporturi pentru prosoape. Cele mai importante accesorii pentru baia ta se află în depozitele Pro-era.

Calitatea produselor Pro-era se reflectă din tehnologiile de fabricare ale acestora, care sunt de ultimă generație. Desfășurarea unor procese de creare ce implică metodoligii și tehnologii moderne, face ca rezistența produselor Pro-era să fie la nivel maxim. Bateriile pentru baie de pe pro-era.ro au design foarte modern și egelant și sunt mai căutate pe zi ce trece. Mulți oameni vor ca baia lor să fie cât mai modernă, iar bateriile pentru baie cu design rotund de la Pro-era sunt exact ce au nevoie.

baterii pentru baie

Stilizează-ți baia cu baterii pentru baie de la Pro-era

Dacă în baia ta abordezi un stil cu influență de curățenie și vrei să folosești obiecte sanitare transparente, la Pro-era ai cea mai frumoasă chiuvetă transparentă cu baterie rotundă modernă din sticlă. Chiuveta PRO VELDMAN GLASS asortată cu o baterie transparentă PRO G003 este combinația perfectă pentru a defini un design complet modernizat al unei băi.

La Pro-era găsești baterii în cele mai speciale forme și colorate în nuanțe aurii, crom, negru mat. Pentru a ieși din tiparele clasice, adaugă-i căzii tale bateria de sine stătătoare PRO ORTIS L. GOLD cu design auriu și rar întâlnit. Această baterie se montează pe pardoseală și face ca aspectul băii tale să fie mult mai deosebit față de o baie clasică. Profită acum de transportul gratuit de pe pro-era.ro și comandă cele mai sofisticate baterii pentru baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *