Ochelari de soare – cea mai bună alegere

Un accesoriu la modă în zilele noastre sunt, printre altele, ochelari de soare. Ei ne protejează de razele UV care sunt nocive pentru ochi, dar trebuie să fie și plăcuți, să reflecte stilul personal. Mulți dintre noi nu știu cât de funcționali și individualizați pot fi, în special lentilele pentru ochelari de soare.

Caracteristicele cele mai importante a ochelarilor de soare sunt cele de a proteja ochiul împotriva razelor ultraviolete, calitatea lentilei sa ofere o imagine clară, lentilele să fie rezistente pentru a nu răni ochiul în cazul unui accident.

Pentru ca toate acestea să fie îndeplinite, ochelarii de soare trebuie sa fie originali nu contrafăcuți. Ochelarii de soare contrafăcuți sunt mai periculoși decât dacă nu ați purta deloc. Este vorba de reacția naturală a pupilei în momentul expunerii la lumină.

Ochelari de soare contrafăcuți- de ce să nu purtăm?

Lumina puternică contractă pupila pentru a nu permite pătrunderea unei cantități mari de lumină în ochi. Dacă intensitatea luminii scade pupila se dilată pentru a lăsa lumina să pătrundă. Falsă impresie a ochelarilor contrafăcuți că va apară,este aceea că neavând filtru pentru UV, blochează lumina dar nu și razele ultraviolete. Blocând lumina, pupila se dilată iar razele dăunătoare pătrund afectând ochiul.

Ochelari de soare

Cum să-ți alegi ochelari de soare?

Câteva caracteristici importante de care trebuie să ții seama sunt filtrele de protecție UV, și lentilele cu o claritate bună și rezistente.

La achiziționarea ochelarilor trebuie sa aveți în vedere sa nu lipsească marcajul C E și nota informativă cu numele și adresa producătorului, categoria de filtru solar, tipul, clasa optică și instrucțiuni de utilizare. Așa vă asigurați că ați cumpărat un produs original.

Tipuri de ochelari de soare

Sunt cu lentile polarizate care elimină strălucirea produsă de reflexia luminii și oferă o claritate mare crescând contrastul.

Ochelari cu rezistență mare la șocuri, recomandați pentru sporturi. Lentilele sunt din policarbonat care nu se sparg sau se sparg foarte greu.

Pentru a face alegerea potrivită vă așteptăm în magazinul nostru Avisia. ro. Nu veți regreta. Avem produse de calitate, modele diferite și personal calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *