Pereţi de duş în loc de cabină de duş?

Amenajarea unei cabine pentru duş este foarte uşor de realizat şi poate să te ajute să căştigi mai mult spaţiu util dar proiectarea poate să meargă mult mai departe şi să se renunţe complet la cădiţă în favoarea unor pereţi de duş. Gresia şi faianţa care îmbracă spaţiul pot forma împreună unul sau doi pereţi foarte solizi care nu vor avea nevoie de reparaţii ulterior.

Pereţi de duş pentru o amenajare modernă şi spaţioasă

Ideea de amenajare a spaţiului de baie cu pereţi de duş nu este deloc nouă dar noile concepte de design interior folosesc şi integrează tot mai des astfel de soluţii mai ales în cazul locuinţelor noi. Instalarea chiar şi a unui singur perete de duş pentru o cabină direct pe pardoseală cu o rigolă care funcţionează ireproşabil poate să fie o soluţie eficientă din punct de vedere economic în comparaţie cu instalarea unei cabine de duş clasice. Beneficiile acestei soluţii sunt de considerente practice, sunt inedite, elegante şi creează un ambient deschis şi aerisit. Posibilităţile de integrare în spaţiul disponibil sunt nelimitate şi vei putea să creezi un design modern fără egal.

Alt articol de blog : Căzi de baie negre, trend-ul momentului în design interior

pereţi de duş

Alege un design modern aliniat cu ultimele tendinţe pentru baia ta

Aceşti pereţi de duş pot să fie realizaţi din orice tip de material iar cea mai populară alegere este sticla securizată. Pereţii pot să fie personalizaţi după dorinţele proprii sau după stilul de amenajări existent în baie. Este o soluţie ideală pentru a putea câştiga spaţiu şi să se înlocuiască o cadă de baie. Aceşti pereţi pot avea orice dimensiune şi se integrează perfect în baie eliberând spaţiul util. Mobilierul şi restul tipurilor de obiecte sanitare vor fi mai uşor de amplasat în baie iar în scurt timp vei putea obţine un design modern.

În magazinul online www.pro-era.ro vei putea găsi multe idei pentru amenajarea unei băi de dimensiuni mici, atât pereţi de duş cât şi accesoriile necesare.

Următorul articol de blog : Încălțăminte pentru damă, la modă și cu talpă ortopedică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *