Requiem- transport funerar de cea mai bună calitate

Requiem este o firma care prestează servicii funerare excelente, punând mai presus de orice respectul, punctualitatea și siguranța. Firma are activitate la nivel internațional, deținând autoritatea de a transporta și a repatria decedați atât de pe teritoriul României cât și din Europa.

Dotări

Compania dispune de un parc cu mașini funerare de ultimă generație. Toate mașinile sunt marca Mercedes-Benz și sunt aprovizionate cu echipamentele necesare unui transport funerar realizat în deplină siguranță. Se păstrează cu strictețe normele de igienă.

Profesionalism

Firma promite familiilor respectarea deplină a tuturor cerințelor, respectând toate prevederile legale si etapele corespunzătoare.

De asemenea, compania asigură și întocmirea tuturor actelor necesare repatrierii decedatului, precurm pașaportul mortuar și restul de documente și autorizații.

transport funerar

Care sunt etapele pregătirii transportului funerar?

Requiem asigură:

  • Întocmirea documentelor Consulare
  • Documentele vamale
  • Servicii de îmbălsămare certificata si de conservare a corpului/tanatopraxie
  • Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga

Costuri

Costurile transportului funerar vor varia în funcție de serviciile cerute de clienți. Astfel, influența costurilor va fi determinată de taxe (ale serviciului de poliție mortuară, ale comunei din țara unde a avut loc decesul, taxe de consulare), de alte servicii precum îmbălsămarea, distanța în kilometri, tipul de sicriu sau costul la urgenta a apostilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *