Simptome ale afecțiunilor digestive

Afecțiunile digestive sunt resimțite de majoritatea oamenilor. Remedierea simptomelor provocate de afecțiunile digestive se poate face cu ajutorul suplimentelor alimentare de la Pro-natura.

Durerea abdominală, arsurile în capul pieptului, balonarea, greața sau sângerările anale, acestea sunt principalele semne de existență a unei afecțiuni digestive în viața dumneavoastră. Balonarea reflectă un abuz alimentar sau o combinație culinară nefericită, dintre carne și cartofi de exemplu.

Sângerările anale apar din cauza lipsei unei diete echilibrate și din lipsa hidratării. Multe persoane se confruntă cu constipația. Eliminarea scaunul cu dificultate conduce la sângerări anale. Arsurile în capul pieptului apar la persoanele, care au probleme cu refluxul gastric. Acest reflux este generat de excesul ponderal, de mese târzii, consum de cafea, condimente, ciocolată, grăsimi. Durerile abdominale apar din cauza unui abuz alimentar sau a unei posibile toxiinfecții alimentare.

digestive

Pro-natura are suplimente alimentare pentru afecțiuni digestive

Dacă vrei să previi apariția unor boli digestive sau să susții buna funcționare a aparatului tău digestiv, atunci ai nevoie de produsele naturale de la Pro-natura. Acestea sunt fabricate cu atenție sporită, iar cantitățile ingredientelor utilizate sunt perfect măsurate. Nu trebuie să te temi de ineficiența suplimentelor alimentare de la pro-natura.ro, pentru că ei au cele mai bune remedii pentru problemele tale. În plus, prețurile suplimentelor Pro-natura sunt cele mai mici de pe piață. Raportul preț-calitate este foarte bun când vine vorba de produse de pe pro-natura.ro.

Unul dintre cele mai eficiente produse de la Pro-natura pentru afecțiunile digestive este Sunătoare sub formă de comprimate. Aceasta menține integritatea mucoasei intestinale. 80% din imunitatea organismului tău este la nivel intestinal. Echilibrul florei intestinale este extrem de important pentru susținerea bunei funcţionări a sistemului tău imunitar.

Pe pro-natura.ro găsesști cea mai variată gamă de suplimente alimentare disponibile sub formă de capsule, comprimate, tinctură, sirop, ceai. Intră pe pro-natura.ro și alege suplimentele alimentare potrivite afecțiunilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *